اثر-مصرف-ده-روزه-ی-زنجبیل-بر-کوفتگی-عضلانی-تأخیری-دختران-دبیرستانی
اثر مصرف ده روزه ی زنجبیل بر کوفتگی عضلانی تأخیری دختران دبیرستانی
فرمت فایل دانلودی: .docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 89

اثر مصرف ده روزه ی زنجبیل بر کوفتگی عضلانی تأخیری دختران دبیرستانی
نوع فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 89 صفحه

چکیده
هدف تحقیق حاضر بررسی اثر مصرف ده روزه زنجبیل بر کوفتگی عضلانی تأخیری دختران دبیرستانی شهر لنگرود بود. بدین منظور ۳۰ دانش آموز دختر دبیرستانی (میانگین سنی ۱۵ تا ۱۸ سال، قد ۰۵/۰±55/1متر، وزن ۸۳/۵±9/53 کیلوگرم و شاخص توده بدن ۲۱/۱±2/22 کیلوگرم بر مترمربع) به صورت داوطلب به عنوان نمونه انتخاب و به طور تصادفی به دو گروه تجربی و دارونما تقسیم شدند. از روش آماری آنالیز واریانس با اندازه های مکرر برای تغییرات درون گروهی و از t مستقل برای اختلاف بین گروه ها استفاده شد. در اثر استفاده از زنجبیل و ایجاد کوفتگی (۲۰×4 تکرار با ۱RM70٪ و سه دقیقه استراحت بین ست ها) اثر آن بر چهار متغیر نیروی ایزوتونیک پرس پا، درد ادراکی، دامنه حرکتی زانو و اندازه محیط ران در فواصل زمانی مختلف (بلافاصله، ۲۴، ۴۸ و۷۲ ساعت) سنجیده شد. نتایج تحقیق نشان دادکه مصرف ۱۰ روزه ی زنجبیل برنیروی ایزوتونیک پرس پا، دامنه حرکتی زانو و اندازه محیط ران در فواصل زمانی۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت تأثیر گذار بود (۰۵/۰>P). اما بین هیچ یک ازمتغیرها در فاصله زمانی قبل و بلافاصله بعد از ایجاد کوفتگی، تغییر معنی داری حاصل نشد (۰۵/۰ P).
واژه های کلیدی: زنجبیل، کوفتگی عضلانی تأخیری، دختران دبیرستانی

فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده فارسی ز
فصل اول : طرح تحقیق
۱-۱٫ مقدمه 2
۱-۲٫ بیان مسئله 3
۱-۳٫ ضرورت و اهمیت تحقیق 4
۱-۴٫ اهداف تحقیق 6
۱-۴-۱٫ هدف کلی 6
۱-۴-۱٫ هدف اختصاصی 6
۱-۵٫ فرضیه های تحقیق 6
۱-۶٫ متغیر ها 7
۱-۶-۱٫ متغیر مستقل 7
۱-۶-۲٫ متغیر وابسته 7
۱-۷٫ محدودیت های تحقیق 7
۱-۷-۱٫ محدودیت های قابل کنترل 7
۱-۷-۲٫ محدودیت های خارج از کنترل 8
۱-۸٫ شیوه اجرای تحقیق 8
۱-۹٫ تعریف واژه ها و اصطلاحات تحقیق 9
۱-۹-۱٫ کوفتگی عضلانی 9
۱-۹-۲٫ کوفتگی عضلانی حاد 9
۱-۹-۳٫ کوفتگی عضلانی تأخیری 9
۱-۹-۴٫ انقباض برونگرا 10
۱-۹-۵٫ آزمون پرس پا 10
۱-۹-۶٫ غیرورزشکار 10
۱-۹-۷٫ نیروی ایزوتونیک پرس پا 10
۱-۹-۸ . مقیاس تالاگ 11
۱-۹-۹٫ دامنه حرکتی زانو 11
۱-۹-۱۰٫ محیط ران 11
۱-۹-۱۱٫ زنجبیل 11
فصل دوم : مبانی نظری و پیشینه تحقیق
۲-۱٫ مقدمه 13
۲-۲٫ مبانی نظری 13
۲-۲-۱٫ تعریف کوفتگی عضلانی تأخیری 13
۲-۲-۲٫ علل کوفتگی عضلانی تأخیری 14
۲-۲-۳٫ نظریه های مربوط به ایجاد کوفتگی عضلانی تأخیری 15
۲-۲-۳-۱٫ نظریه پارگی نسوج 15
۲-۲-۳-۲٫ نظریه اسپاسم عضله 16
۲-۲-۳-۳٫ نظریه آسیب بافت همبند۲-۲-۳-۴٫ نظریه اسید 16
لاکتیک 17
۲-۲-۳-۵٫ نظریه انتشار آنزیمی 17
۲-۲-۳-۶٫ نظریه رادیکال های آزاد 18
۲-۲-۳-۷٫ . نظریه التهاب 19
۲-۲-۴٫ روش های پیشگیری و درمان کوفتگی عضلانی تأخیری 21
۲-۲-۴-۱٫ روش های دارویی با استفاده از داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی 22
۲-۲-۴-۲٫ روش های درمانی جسمانی 23
۲-۲-۴-۳٫ روش هایی با استفاده از مکمل های غذایی 24
۲-۲-۴-۴٫ روش هایی با استفاده از مکمل های گیاهی 25
۲-۳٫ مروری بر مطالعات انجام شده و تحقیقات پیشین 26
۲-۴ جمع بندی 33
فصل سوم : روش اجرای تحقیق
۳-۱٫ مقدمه 35
۳-۲٫ طرح تحقیق 35
۳-۳٫ جامعه آماری 35
۳-۴٫ نمونه آماری 35
۳-۵٫ نحوه گزینش آزمودنی ها 35
۳-۶٫ وسایل مورد نیاز برای اندازه گیری و ابزار تحقیق 36
۳-۷٫ اندازه گیری های آنتروپومتریک 36
۳-۷-۱٫ اندازه گیری قد 36
۳-۷-۲٫ اندازه گیری وزن بدن 36
۳-۷-۳٫ اندازه گیری شاخص توده بدن 37
۳- ۸٫٫ شرایط آزمودنی¬ها برای شرکت در تحقیق 37
۳-۹٫ روش اجرای تحقیق 37
۳-۹-۱٫ روش ساخت کپسول زنجبیل و دارونما 37
۳-۹-۲٫ یک روز قبل از مصرف کپسول زنجبیل 38
۳-۹-۳٫ نحوه مصرف کپسول زنجبیل 38
۳-۹-۴٫ ایجاد کوفتگی عضلانی 38
۳-۹-۵٫ اندازه گیری نیروی ایزوتونیک پرس پا 39
۳-۹-۶٫ اندازه گیری میزان درد ادراکی 39
۳-۹-۷٫ اندازه گیری دامنه حرکتی زانو 40
۳-۹-۸٫¬ اندازه گیری محیط ران 40
۹-۹-۹٫ روش های اماری 40
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق
۴-۱٫ مقدمه 42
۴-۱-۱٫ ویژگی های آزمودنی ها 42
۴-۱-۲٫ ارزیابی نرمال بودن 42
۴-۲٫ آزمون فرضیه ها 43
۴-۴-۱٫ فرضیه اول 43
۴-۲-۲٫ فرضیه دوم 46
۴-۲-۳٫ فرضیه سوم 49
۴-۲-۴٫ فرضیه چهارم 52
فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری
۵-۱٫ مقدمه 57
۵-۲٫ خلاصه تحقیق 57
۵-۳٫ بحث و بررسی 58
۵-۳-۱٫ بررسی تأثیر مصرف ده روزه ی زنجبیل بر نیروی ایزوتونیک پرس پا در زمان های متفاوت اندازه‌گیری، پس از کوفتگی عضلانی در دختران دبیرستانی 58
۵-۳-۲٫ بررسی تأثیر مصرف ده روزه ی زنجبیل بر درد ادراکی در زمان های متفاوت اندازه گیری، پس از کوفتگی عضلانی در دختران دبیرستانی 59
۵-۳-۳٫ بررسی تأثیر مصرف ده روزه ی زنجبیل بر دامنه حرکتی زانو در زمان های متفاوت اندازه گیری، پس از کوفتگی عضلانی در دختران دبیرستانی 60
۵-۳-۴٫ بررسی تأثیر مصرف ده روزه ی زنجبیل بر اندازه محیط ران در زمان های متفاوت اندازه گیری، پس از کوفتگی عضلانی در دختران دبیرستانی 61
۵-۴٫ جمع بندی 62
۵-۵٫ پیشنهادات 62
۵-۵-۱٫ پیشنهادات کاربردی برخواسته از تحقیق 62
۵-۵-۲٫ پیشنهاد برای تحقیقات آینده 62
منابع و ماخذ 63

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.