
پروپزال آماده با عنوان تاثیر پیش تیمار فراصوت و آبگیری اسمزی در تسریع خشک کردن انجیر
فرمت فایل دانلودی: .docxفرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 9
حجم فایل: 33 کیلوبایت
این پرپوزال برای رشته مکانیزاسیون کشاورزی بوده اما کاربرد اصلی آن برای رشته های صنایع غذایی نیز می باشد که نسخه ورد word بوده و قابل ویرایش می باشد و شامل بخش های بیان مساله ، مواد و روش و منابع می باشد.
عنوان پروپوزال به فارسی:
تاثیر پیشتیمار فراصوت و آبگیری اسمزی در تسریع خشک کردن انجیر و ارزیابی اقتصادی آن
عنوان پروپوزال به انگلیسی:
Effect of ultrasonic pretreatment and osmotic dehydration on fig drying speedup and economical evaluation